Hodnocení knížek

Hodnocení knížek 0.9 - Hunger Games (Aréna Smrti)

18. února 2013 v 13:17 | Ronnie ^^
Už je to sice přes dva týdny, co jsem to dočetla, ale co :DDD

Hodnocení knížek 0.8 - Eragon

3. února 2013 v 22:49 | Ronnie ^^
Muhaha.. od srpna nic.. né že bych nečetla, to jo, ale nějak se mi do toho nechtělo.. až teď, s příchodem konečně zajímavé povinné četby do školy (ještě jsme vlastně v září měli Společenstvo prstenu, ale to je jeden z případům, kdy se mi do toho nechtělo :D), znovu přichází mé recenze :))

Hodnocení knížek 0.7 - Flirtování po francouzsku

26. srpna 2012 v 11:03 | Ronnie ^^
Hups.. už je to víc jak půl roku, co jsem dělala hodnocení knížek :D. Jasně, že jsem mezi tím četla, ale už si nepamatuju co, takže v nejbližší době tu čekejte 2 (možná 3, podle toho, jestli dočtu tu, co mám teď rozečtenou) hodnocení..

Hodnocení knížek 0.6 - Divá Bára

7. února 2012 v 18:43 | Zoey

Dlouho, opravdu hodně dlouho tu hodnocení knížek nebylo. Zaprvé jsem asi 14 dní nic nečetla a potom (asi od listopadu) jsem četla knížky, které napsala mamka, když jí bylo asi tak, jako mě. Bylo toho docela dost, takže i to mi dost zabralo.

Hodnocení knížek 05

27. října 2011 v 14:36 | Zoey

Hodnocení knížek 04

8. října 2011 v 11:28 | Zoey

Hodnocení knížek 03

22. září 2011 v 15:14 | Zoey
1. Klub Záhad - Nestvůra z dračího jereza
2. Thomas Brezina
3. Fragment
4. 2010
5. Dobrodružné, nadpřirozené
6. 93 stran
7. 25. 8. - 26. 8.
8. Jupiter se stává obětí příšery z Dračího jezera, když si vyjede s tatínkem na prázdniny. Otázkou však zůstává, zda-li je příšera jen vymšlená nebo opravdu na dně jezera spí obří ještěr. Jupiter se sestřenicí Vicky a bratrancem Nickem se vydávají příšeře na stopu.
9. Hodnotím tuto knížku celkem kladně. Sice musím číst Klub Záhad jen přes den, protože jinak se mi v noci zdají noční můry (a to je mi 13 :D), ale i tak stojí knížky Thomase Breziny za přečtení. některé díly mají vědecké vysvětlení a některé jsou opravdu nadpřirozené. Mě se líbí oba typy. Nestvůra z Dračího jezera je z roku 2010, což je 5 let od vydání první knížky Klubu Záhad, ale přesto je napsaná stejně dobrým způsobem, jako předchozí. Na klubu záhad je také zvláští věc. Lupa. Pomáhá vám vyřešit záhadu ještě dříve, než ji vyřeší Klub Záhad.
10. Citát je z 16. a 17. strany knížky. Je ve chvíli, kdy se Jup a jeho otec ubytovali:
"Rozhodně se v Dračím jezeře nekoupejte!" Profesor Katz povytáhl obočí. "Aha, a pročpak? Pronajali jsme si to tady, protože Jup rád plave. Nikde nebylo psáno, že voda není čistá." "Voda je čistá," prohlásil Paulo a zastrčil prst do jedné díry ve svém klobouku, "jen tam radši nechoďte." "Ale proč?" Profesor Katz už byl značně netrpělivý. Paulo pokrčil rameny. "To já nevím," pravil a otočil se ke dveřím. Pak se ještě ohlédl. "Ale bude to mít nějaký důvod. Určitě."
Proč jsem vybrala tenhle citát sama nevím. Prostě se mi líbil.
11. Knížku bych ohodnotila 9 body z 10. Ten jeden bod ubírám za to, že...noi já ani nevim proč, ale odebírám (:D)

Hodnocení knížek 02

14. srpna 2011 v 22:12 | Zoey

Hodnocení knížek 01

14. srpna 2011 v 21:30 | Zoey

Hodnocení knížek

26. července 2011 v 17:14 | Zoey
Ahojky, rozhodla jsem se hodnotit knížky, které jsem přečetla. Vím, že Vás to asi nebude zajímat, ale i tak :D.


Co bude hodnocení obsahovat:

1. Název
2. Autor
3. Nakladatelství
4. Rok vydání
5. Žánr
6. Počet stran
7. Stručný obsah
8. Moje vlastní hodnocení
9. Citát
10. Bodování
 
 

Reklama